parallax background

 

Zašto Obdura?


Naša je vrijednost u organizaciji i savjetovanju kako do bržeg i kvalitetnijeg izvođenja radova prema tehničkim rješenjima i pravilima struke. Vaše vrijeme nam je bitno, zato preuzimamo, organiziramo i izvodimo radove za Vas kao dodanu vrijednost za Vaš projekt. Tvrtka je osnovana 2014 kao nastavak dugogodišnjeg rada na poslovima vođenja i organizacije svih vrsta radova u zemlji i inozemstvu. Specijalizirani smo za savjetovanje u gradnji, organizaciji, rješavanju tehničkih i interijerskih detalja, za sve vrste renoviranja i obrtničke radove. Prioritet nam je poštivanje zahtjeva investitora, Vi i Vaši planovi ste nam na prvome mjestu.

Radimo na domaćem i inozemnom tržištu. Zemlje u kojima radimo su Hrvatska, Austrija, Slovenija, Srbija i Kosovo. Povezani smo s mnogobrojnim partnerima u zemlji i inozemstvu koji su naša produžena ruka u stručnosti i iskustvu. Zajedno smo tim Obdura


Povezani smo s mnogobrojnim partnerima

Naši partneri i suradnici u zemlji i inozemstvu su naša produžena ruka u stručnosti i iskustvu. Surađujemo s mrežom posebno odabranih proizvođača koji nam omogućuju širok izbor ponuda na svim područjima dizajna, materijala i ugradnje.

Naši partneri:

Naši suradnici

I s mnogim drugim priznatim proizvođačima vrhunske opreme i materijala

parallax background
 

Zajedno smo tim Obdura

Obratite nam se s povjerenjem